Over ons

Hi, ik ben Freekje

Legal Freak van het eerste uur en founder van Legal Freaks.

De voorbije 10 jaar heb ik alle functies en rollen gehad die je als jurist kan hebben: als ambtenaar, op de Studiedienst van UNIZO, als advocaat in IP, IT & Privacy en als legal interim manager waarbij ik zowel support voor een team was en ook als solo legal counsel heb gewerkt.

In 2020 was de tijd rijp om al die expertise samen te brengen in mijn eigen bedrijf Legal Freaks met maar één doel voor ogen: innovatieve legal services ontwikkelen.

Hi, ik ben Aline

Co-founder van Legal Freaks.

Sinds 2008 ben ik actief als advocaat en nadien als bedrijfsjurist bij verschillende bedrijven. Na enkele jaren van remote thuiswerk tijdens de covid pandemie zijn we beginnen nadenken over de manier waarop we met z’n allen werken: kan het niet beter? Met Legal Freaks zijn we overtuigd van wel.

Als digital legal nomad wil ik mijn expertise en ervaring nu gebruiken om jouw bedrijf te helpen groeien.

 

Onze filosofie

Efficiëntie en legal zijn geen 2 woorden die je in dezelfde zin verwacht. En toch slagen we er met Legal Freaks in om efficiëntiewinsen te boeken die zorgen voor groei bij onze klanten.

We schrijven heldere en begrijpbare juridische documenten die zorgen dat je deals zo snel mogelijk kan afsluiten. We ondersteunen jou met praktisch en hands-on advies die je onmiddellijk in de praktijk kan brengen. En we kunnen het volledige legal management van je onderneming opzetten en uitvoeren zodat jij de handen vrij hebt voor het fundament van je bedrijf.

Vooraleer we starten willen we jouw onderneming en werking eerst goed leren kennen. Op basis van onze Groeiscan kunnen we heel snel de noden, gaps en opportuniteiten inschatten. Nadien bezorgen we jou onze Legal Roadmap, hierin omschrijven we hoe je jouw onderneming kan professionaliseren op legal vlak en voorzien we een tijdslijn voor implementatie. Heb je enkel een advies of contract nodig? Dan bezorgen we jou een offerte op maat.