Over ons

Meet Legal Freak Freekje

Als kind droomde ik ervan om astronaut worden…

Als tijdverdrijf tussendoor ben ik legal consultant met een passie voor (creatieve) ondernemers.

De voorbije jaren was ik juridisch adviseur voor ondernemers bij UNIZO en advocaat in intellectuele eigendom, IT en Privacy. In 2020 was de tijd rijp om mijn toga aan de haak te hangen en volop voor mijn eigen project te gaan onder de naam “Legal Freaks”.

In vakanties vind je me op een surfboard in Fuerteventura, in het bos met mijn zoon Otis en dochter Jaan of genietend van een heerlijk dampende spaghetti vongole.

Mijn levensmotto? Make it simple but significant!

Onze filosofie

Juridische dienstverleners vertrekken vaak vanuit de veronderstelling dat ondernemers hun juridische problemen niet begrijpen, naar een jurist of advocaat moeten stappen die het probleem boven hun hoofd oplost en vervolgens de bal (of beter factuur) terugkaatst. Het niet zo lekkere sausje van moeilijke juridische begrippen krijg je er gratis bij. Do you speak legal?

Legal Freaks wil net het tegenovergestelde bereiken en wil jou als ondernemer meer grip geven op je juridische vragen door het bezorgen van inzichten in concrete juridische vragen. Inzichten die jou moeten toelaten om met méér kennis van zaken te ondernemen. 

Het is onze rotsvaste overtuiging dat élke ondernemer met een portie gezond verstand zélf aan de slag kan gaan met zijn juridische vragen op basis van de juiste tools en altijd met de back-up van experten. Uiteraard nemen we ook graag jouw juridische vragen volledig ter harte zodat jij je volop kan focussen op jouw business, ook dát is Legal Freaks.