Legal Accelerator Program

De coronacrisis heeft de wereld op zijn kop gezet en ons resoluut doen kiezen voor een radicaal andere aanpak in het aanbieden van legal services.

Wij schrijven dan ook niet zomaar een contract of geven niet snel even een strategisch advies over een bepaald topic. Wij plaatsen ook geen juridisch expert bij jou op kantoor gedurende x dagen per week en 8u per dag om de klus (welke klus?) te klaren.

Nee, wij geloven rotsvast in de kracht van onze Legal Freaks Roadmap.

Aan de hand van 7 topics brengen we de noden en risico’s van je onderneming op juridisch vlak in kaart. We maken op basis hiervan een actieplan op met concrete deliverables en timings. De uitvoering spreiden we over een aantal maanden, zo blijft het voor jou betaalbaar en voor ons werkbaar. Duiken er intussen andere vragen op? Die nemen we met plezier mee.

Samenwerken met Legal Freaks betekent jouw bedrijf future proof maken om ook over de grenzen heen te schalen met de juiste legal deliverables op het juiste moment. Wij zijn altijd beschikbaar om te klankborden, schakelen met een breed en internationaal netwerk aan juridische experts en zetten in op de juiste legaltech tools om dit alles mogelijk te maken.

Zeg nu zelf, waarom zou je nog een legal counsel aanwerven?

Overtuigd? Vraag je Legal Roadmap aan

Hoe gaan we te werk?

Stap 1 - Discovery call

We starten altijd met een Discovery Call. Vooraleer we een afspraak voor het opstellen van een Legal Roadmap kunnen voorstellen willen we graag weten of er een match is.

Stap 2 - Legal Roadmap

Na goedkeuring van de offerte voor het opstellen van een Legal Roadmap spreken we een datum af voor een meeting. Binnen 4 weken na afloop van onze meeting bezorgen we jouw Legal Roadmap en doen we een voorstel voor de uitvoering ervan.

Stap 3 - Opstart Legal Accelerator Program

Na goedkeuring van onze offerte gaan we aan de slag voor jou en start ons Legal Accelerator Program zoals afgesproken. 

Vraag je legal roadmap aan
Reviews

Wat anderen over ons zeggen

Richard Benesti

Ciloo bv

Legal Freaks heeft ons enorm geholpen met juridisch advies en het opstellen van juridische documenten. Ze zijn echt een expert op het gebied van de wetgeving rondom internet en e-commerce. Bovenal is de samenwerking heel erg prettig, Freekje van Legal Freaks denkt kritisch mee en komt haar afspraken na. Ik beveel hen van harte aan voor juridische ondersteuning!

Sarah Vandewoude

Creactiv Marketing

We werken al enkele jaren met Legal Freaks samen en appreciëren hun 1 op 1 advies op maat van de situatie. No-nonsense, to-the-point en in mensentaal: helemaal in lijn met onze kernwaarden als bedrijf. Dat is ook de reden waarom we Legal Freaks graag aanbevelen in ons eigen netwerk. Bedankt voor de fijne samenwerking.

Vicky De Laet

Design your balance

Legal Freaks zorgt ervoor dat ik als ondernemer niet meer verloren loop in juridisch jargon, maar toch correct in orde ben met alle verplichtingen die ik heb. Ik kreeg van hen geweldig veel waardevol advies. Niet enkel puur juridisch, maar ook hoe ik dit concreet ga inzetten in mijn workflow, ga communiceren met klanten,… Freekje van Legal Freaks is een fijne, warme dame die met passie ondernemers ondersteunt. Een echte aanrader!