Groeiscan

De coronacrisis heeft de wereld op zijn kop gezet en ons resoluut doen kiezen voor een radicaal andere aanpak in het aanbieden van legal services.

Wij schrijven dan ook niet zomaar een contract of geven niet snel even een strategisch advies over een bepaald topic. Wij plaatsen ook geen juridisch expert bij jou op kantoor gedurende x dagen per week en 8u per dag om de klus (welke klus?) te klaren.

Nee, wij geloven rotsvast in de kracht van onze Legal Freaks Roadmap.

Aan de hand van 7 topics brengen we de noden, risico’s en opportuniteiten van je onderneming op juridisch vlak in kaart. We maken op basis hiervan een actieplan op met concrete deliverables en timings. De uitvoering spreiden we over een aantal maanden, zo blijft het voor jou betaalbaar en voor ons werkbaar. Duiken er intussen andere vragen op? Die nemen we met plezier mee.

Zeg nu zelf, waarom zou je nog een legal counsel aanwerven?

Overtuigd? Vraag je Groeiscan aan

Hoe gaan we te werk?

Stap 1 - Groeiscan

Wij starten altijd met het uitvoeren van een Groeiscan. Zo leren we jou en je onderneming goed kennen en brengen we de noden, risico’s en opportuniteiten op legal vlak in kaart.

Stap 2 - Legal Roadmap

Op basis van onze Groeiscan kunnen we een Legal Roadmap opstellen op maat van je onderneming. Een projectplan over de aanpak van de noden, risico’s en opportuniteiten die we hebben onderzocht.

Stap 3 - Legal support

Van zodra we akkoord zijn over de Legal Roadmap kunnen we onze legal support opstarten.

Vraag je Groeiscan aan
Reviews

Wat anderen over ons zeggen

Richard Benesti

Ciloo bv

Legal Freaks heeft ons enorm geholpen met juridisch advies en het opstellen van juridische documenten. Ze zijn echt een expert op het gebied van de wetgeving rondom internet en e-commerce. Bovenal is de samenwerking heel erg prettig, Freekje van Legal Freaks denkt kritisch mee en komt haar afspraken na. Ik beveel hen van harte aan voor juridische ondersteuning!

Sarah Vandewoude

Creactiv Marketing

We werken al enkele jaren met Legal Freaks samen en appreciëren hun 1 op 1 advies op maat van de situatie. No-nonsense, to-the-point en in mensentaal: helemaal in lijn met onze kernwaarden als bedrijf. Dat is ook de reden waarom we Legal Freaks graag aanbevelen in ons eigen netwerk. Bedankt voor de fijne samenwerking.

Vicky De Laet

Design your balance

Legal Freaks zorgt ervoor dat ik als ondernemer niet meer verloren loop in juridisch jargon, maar toch correct in orde ben met alle verplichtingen die ik heb. Ik kreeg van hen geweldig veel waardevol advies. Niet enkel puur juridisch, maar ook hoe ik dit concreet ga inzetten in mijn workflow, ga communiceren met klanten,… Freekje van Legal Freaks is een fijne, warme dame die met passie ondernemers ondersteunt. Een echte aanrader!